Zeemeermin Playmobil kopen?

Zeemeermin Playmobil kopen

Bekijk hier de beste zeemeermin playmobil speelgoed artikelen. Vind de playmobiel pop en de andere speelgoeds voorwerpen van zeemeerminnen.

Maar misschien ben je écht op zoek naar playmobil. In dat geval heb je geluk. Hieronder vind je de leukste playmobil speelsets gerelateerd aan zeemeerminnen!

Zeemeermin Playmobil kopen: compleet aanbod

Zeemeermin Playmobil

Het complete aanbod aan zeemeermin Playmobil speelsets. Bekijk hieronder de tabel voor de 3 beste speelgoed sets.

ZeemeerminPrijs
1. Het poppetje€ 5,99
2. Schoonheidssalon€ 24,99
3. Zeeslakkengondel€ 19,00

1. Het poppetje – 5,99

zeemeermin playmobil pop

Het poppetje is een klassiek voorbeeld van zeemeermin Playmobil. Breid hiermee gemakkelijk jouw onder water collectie uit! Je krijgt de zeemeermin, natuurlijk, de staf en de spiegel met de onder water plant en zeepaardje.

2. Schoonheidssalon – 24,99

Schoonheidssalon

De schoonheidssalon van Playmobil is een leuk cadeau met veel verschillende onderdelen. De zeemeermin maakt zich klaar in de schoonheidssalon. Bepaal zelf het kapsel en weleke haarversieringen erop kunnen. Er zit het zeemeermin poppetje bij, de spiegel met bloemen erop, de vis, een rog, de stukjes voor in het haar, sieren en nog veel meer andere spullen! Ook de grote schelp zit erbij!

3. Zeeslakkengondel – 19,00

Zeeslakkengondel

De zeeslakkengondel met zeemeermin Playmobil is erg leuk. Dit is misschien wel de leukste Playmobil speelgoed voor zeemeerminnen. Er is ruimte voor de zeemeermin in de slakkengondel. De bovenkant is opbouwbaar en onder de stoel bewaar je simpel 3 verschillende parels. Alle figuren kunnen natuurlijk staan en zitten met de zeemeermin staart naar achter gebogen.

Wist je dat een zeemeermin staart ook een leuk cadeau is? Dan kun je zwemmen als een echte zeemeermin, in het zwembad!


Veelgestelde vragen

Welke zeemeermin playmobil kopen?

Bekijk hier de verschillende sets. Er zijn 3 verschillende. Een is de normale, de gewone pop. De ander is een schoonheidssalon en dan is er nog de slakkengondel. De schoonheidssalon heeft 50 stukjes. De Slakkengondel heeft er 23. Zo heb je altijd speelgoed dat bij je past!

Hoe duur is het?

Het kost tussen de € 5,- en 25,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *